Kan vi ha oversett nokre gode digitale tenester?

I årets kvalitetsvurdering vurderer vi om lag 75 digitale tenester, der utvalet er basert på nokre utvalskriterier. For å sikre at vi får med oss dei beste, og dermed kan kåre ein verdig vinnar, kan du kome med forslag til tenester vi bør teste.

Du kan anten bruke kommentarfeltet nedst på sida, eller sende ein epost til kvalitet@difi.no.

Sist endret: 
09. jun 2016

Deldette

2 Kommentarer

Skriv ny kommentar

* obligatorisk felt som du må fylle ut for å sende skjemaet.

Kommentarer

Forebygging.no er en nasjonal kunnskapsbase for rusmiddelforebyggende og helsefremmende arbeid, inkludert tidlig innsats. Tjenesten er finansiert av Helsedirektoratet. Det hadde vært hyggelig om DIFI kunne foreta en kvalitetsvurdering av tjenesten nå i 2017

Takk for forslag, Rune!